Dhoma e pacientëve në gjendje të tmerrshme në Klinikën e Urologjisë

2017-12-04 në ora 13:19

Investimet e pakta nga SHSKUK-ja dhe Ministria e Shëndetësisë kanë lënë klinikat e QKUK-së në gjendje të rëndë.

Pacientët po përballen me mungesa të mëdha, duke filluar nga barnat dhe materialet shpenzuese, e deri te mungesa e shërbimeve me çarçaf, jastëk apo edhe shtretër solid.

Një nga pacientët në Klinikën e Urologjisë ka dërguar një fotografi në adresë të Gazetës Shneta, ku shfaq gjendjen e tmerrshme të një dhome.

Në foto shihet shtrati i stërvjetëruar i pacientëve dhe dhoma e cila duket të jetë e braktisur fare në këtë klinikë. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *