Del nga kujdesi intensiv, pacienti me COVID-19 menjëherë i propozon të dashurës martesë

2020-05-23 në ora 22:01

Ne kemi parë shumë histori të cilat janë të lidhura me pandemi COVID-19, por historia e këtij çiftit të ri del të jetë tejet inspiruese.

Pasi u rikuperua pacienti nga COVID-19, dhe u largua nga kujdesi intensiv ku kishe qëndruar me ventilatorë shtesë për ndihmë, reagimi i pacientit me të vërtetë ishte për tu admiruar shkruan Express.co.uk përcjell Gazeta Shneta.

Përmes një video, të cilën e mundësoi kompania Life Lines, e cila kishe siguruar tableta për pacientët në kujdesin intensiv që ata të kishin mundësi të kontaktoni disi me familjarët e tyre që gjendeshin jashtë spitalit, pacienti nevojtar kishe në mendje dicka.

I menjehërshëm ka qenë reagimi i tij, kur përmes një videocall, kishe propozuar martesë të dashurës së saj.

Poashtu, i gjithë stafi shëndetësor ishin tejet të emocionuar kur e dashura ja ktheu me një përgjigje të shpejtë: Po

Ndonëse, në sfida ndonjëherë e gjen veten në situata kaotike për të vlerësuar gjërat më shumë, për të falur më shumë dhe të dhënë dashuri më shumë.  /Gazeta Shneta/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *