Çfarë përpiqen t’ju tregojnë foshnjat kur fshijnë sytë e tyre

2018-03-29 në ora 20:59

Nuk ka asgjë më të adhurueshme sesa shikimi i foshnjave që fshijnë sytë me ato grushte të vogla.

Por a është kjo një nga ato gjëra të çuditshme që foshnjat bëjnë apo po përpiqen t’ju tregojnë diçka?

Le të hedhim një vështrim disa nga arsyet përse foshnjat fshijnë sytë e tyre, transmeton Gazeta Shneta.

Foshnjat zakonisht fshijnë sytë kur janë të lodhur dhe të përgjumur. Por sytë e thatë, infeksioni i syve, ose ndonjë objekt sikur që është pluhuri.

Një tjetër arsye mund të jetë edhe që fëmijët përpiqen të kuptojnë apo të vëzhgojnë diçka më nga afër.

Por, edhe dhimbjet e ndryshme të syve mund të jenë prezente, sikurse që mund të kenë diçka në sy./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *