Çfarë ndodhi të dielën në klinikën e Gjinekologjisë

2017-12-11 në ora 10:29

Në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, janë kryer 13 lindje, shkruan Gazeta Shneta.

Në raport janë regjistruar shtatë nëna që kanë lindur djem dhe gjashtë me vajza.

Dy nëna kanë kryer lindjen me operacion cezarian.

Gjashtë gra janë bërë nëna për herë të parë në Gjinekologji.

Numri i lindjeve në ditën e diel është dukshëm më i vogël sesa ditëve tjera. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *