Fëmijët që konsumojnë shumë embëlsira do të kenë këto sëmundje

Fëmijët që konsumojnë shumë embëlsira do të kenë këto sëmundje

Nëse jeni me fëmijën në një festë dhe krejt papritur fëmija bëhet shumë aktiv e nuk ndalon së lëvizuri, me siguri ju do të mendoni se është efekti i ëmbëlsirave që ka ngrënë. E vërteta është se sheqeri i vetëm nuk mund të jetë shkaktar i hiperaktivitetit të fëmijës suaj, shkruan Living.al, transmenton Gazeta Shneta. […]