Asnjëherë mos e fusni në gojë këtë përpara se të bëni seks

2018-10-04 në ora 00:34

Një ndër problemet më kryesore që mund të shkaktojë bezdisje tek partneri është era e gojës. Shpesh ndodh që në momentet që duam, të mos kemi mundësi për të pasur furçën e dhëmbëve me vete, dhe zgjidhja e momentit ka qenë çamçakëzi.

Në fakt sipas studimeve kjo është një zgjedhje e gabuar dhe nuk duhet ta bëni më për të mos e “shkatërruar” momentin me partnerin.

Kur përtypni çamçakëz ju thithni më shumë shumë ajër dhe ky veprim fryn barkun. Gjatë përtypjes së çamçakëzit stomaku mendon se shumë shpejt do i shkojë ushqim dhe çliron enzima tretëse.

Ndërkohë që çamçakëzin e mbajmë në gojë dhe nuk e përypim, përsëri kjo krijon gazra të cilat nuk janë aspak të këndshme.

Nga ana tjetër çamçakëzët kanë një aromë menteje të fortë dhe kjo e fundit frenon testosteronin dhe pengon ndejsinë e kënaqësisë./Blitz.al/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *