Arsyeja pse bebi juaj lëvizë gjatë natës në mitër

2018-03-01 në ora 17:06

Çdo fëmijë është unik! Disa foshnje fjalë për fjalë flenë gjatë gjithë ditës dhe lëvizin natën kur jeni në gjumë, ndërsa të tjerët duket se janë duke lëvizur gjatë gjithë kohës.

Por, është gjithashtu e mundur që sapo të vëreni lëvizjet e foshnjës tuaj gjatë natës, pasi është më e lehtë të ndieni lëvizjen e foshnjës kur jeni të relaksuar dhe shtrirë poshtë se kur ecni, qëndroni ose jeni të zënë me gjëra të tjera.

Ja pse bebet shkelmojnë gjatë natës në mitër

– Foshnja juaj fillon të lëvizë kur është 18-20 javë

– Fëmija juaj mund të jetë më aktiv gjatë natës

– Ai mund të jetë më i ndjeshëm ndaj lëvizjes gjatë natës

– Bëni një kontroll të thjeshtë nëse lëvizjet zvogëlohen ose jeni të shqetësuar

Ndjenja e lëvizjes së fëmijës tuaj mund të jetë një moment historik emocionues në udhëtimin tuaj në amësi. Në përgjithësi, një fëmijë aktiv do të thotë një fëmijë i shëndetshëm – dhe kjo është po aq e vërtetë për natën sa ditën. Ju gjithashtu mund t’i ndjeni lëvizjet e fëmijës më shumë gjatë natës kur jeni të shtrirë dhe të qetë se sa gjatë ditës kur jeni në lëvizje. / Gazeta Shneta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *