Aborti spontan: si të fitoni fuqinë përsëri

2018-12-04 në ora 22:25

Kur keni humbur një fëmijë, gjatë shtatzënë ose ndoshta pas lindjes, gjëja e fundit qe ju vie ndërmend është të mendoni për fuqinë fizike.

Sidoqoftë, rikthimi i forcës përmes ushtrimeve mund të ju ndihmojë shumë për ta kaluarën kohën e vështirë, shkruan Baby Center, transmenton Gazeta Shneta.

Përvec qe jeni të dërmuar emocionalisht, ju jeni edhe të lodhur fizikisht.

Ajo që fillimisht duhet të bëni është ushtroni.

Ndikimi që mund të ketë humbja e një fëmije mund të jetë shumë e keqe emocionalisht dhe fizikisht, dhe do të keni probleme me gjume. Andaj,provoni të pushoni.

Ndërtoni fuqinë tuaj ndal nga dalë

Aktivitete të vogla dhe të lehta, do ju ndihmojnë në shërim më të shpejtë fizik. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *