A janë këto mamatë shqiptare më të bukura, ja fotot e tyre nga plazhi (Foto)

2017-07-03 në ora 08:28

Disa prej tyre janë nëna, ndërsa ka edhe raste që janë bërë gjyshe.

Sidoqoftë, linjat e trupit të secilës prej tyre janë të dëshirueshme për çdo femër.

Këto janë tetë mamatë që e kanë ruajtur formën më të bukur edhe pas lindjes dhe pavarësisht moshës së tyre. /Gazeta Shneta/

Suada Sherifi

 

Argjentina Ramosaj
Suzana Mushkolaj
(Nena e Argjentines)
Ledina Çelo
Rrezarta Shkurta
Fjolla Morina

 

 

Sara Hoxha
Emine Çunmulaj
Ermiona Lekbello

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *