5 veprime që gjinekologët nuk duan që ju t’i bëni asnjëherë

2018-02-09 në ora 18:46

Në një moshë shumë të re, që nga menstruacionet e para, gruaja mëson tashmë që vizitat e shpeshta tek një gjinekolog janë thelbësore për të shmangur problemet shëndetësore.

Disa pyetje të përditshme përfundojnë duke qenë të zakonshme në zyrën e mjekut dhe zgjidhen lehtë nëse i kushtoni vëmendje asaj që thotë profesioni.

Kontrolloni këto gjëra që gjinekologu juaj nuk don që ju t’i bëni:

Mos konsultimi me doktorin apo zvarritja e seancave, për shkak të sikletit ose mungesës së kohës, transmeton Gazeta Shneta.

Vendosja e një orari vetëm kur keni një problem nuk është ideale, por duhet të keni vizita të rregullta mjekësore.

Pritshmëria e një jete seksuale të hershme për të shkuar në gjinekologji, është po ashtu gabim.

Duhet që sa më parë të shkoni tek mjeku për çdo problem që mendoni se e keni.

Mos t’ju vijë turp që t’i fshihni disa gjëra nga mjeku, mbani në mend se kjo gjë është normale për gjinekologun dhe nuk do t’ju gjykojë për veprimet tuaja.

Gjinekologët duan të dijnë që nuk keni blerë produkte për të shmangur erën vaginale.

Mjekët kanë thënë çdo herë vetëm sapuni i butë dhe uji janë të mjaftueshme për higjienë efektive.

Mos kërkoni falje nëse nuk jeni rruajtur në zonën intime./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *