5 shenja gjatë shtatzënisë që tregojnë se do të lindni një vajzë

2019-04-15 në ora 16:00

Përveçse ke mendimin e mjekut gjatë një ultratingulli, a është e mundur të parashikosh seksin e një fëmije?

Miqtë dhe familja mund të tregojnë shenja se kanë një vajzë apo djalë, por shumica e tyre ndoshta do të bazohen në tregimet e grave të vjetra dhe jo në shkencë.

Një ultratingull në 20 javë në shtatzëni është mënyra më e besueshme për të treguar seksin e një fëmije.

Disa njerëz mendojnë se sëmundja e ashpër në mëngjes është një shenjë e të pasurit të një vajze. Në fakt, studimet e fundit sugjerojnë se ndjenja e sëmurë gjatë shtatëzanisë mund të lidhet me seksin e foshnjës.

Ndryshimet hormonale gjatë shtatëzanisë shpesh mund të shkaktoj ndryshime në humor. Disa njerëz mendojnë se gratë që mbartin vajzat kanë nivele më të larta të estrogjenit kanë ndryshime të mëdha në humor. Megjithatë, kërkimi nuk e mbështet këtë teori.

Nëse një grua fiton shumë peshë rreth mesit të saj gjatë shtatzënisë, disa njerëz mendojnë se kjo do të thotë se ka një vajzë. Ata gjithashtu mund të besojnë se marrja e peshës vetëm në pjesën e përparme të trupit tregon një djalë.

Ku një grua mbart fëmijën e saj varet nga: trupi, shtimi në peshë, sa shumë është palestuar si dhe tregon forcën e muskujve./Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *