10 produktet që secili prind do të duhej t’i kishte

2017-12-11 në ora 14:30

Në një video të publikuar në Facebook, shfaqen 10 produkte që secilit prind do t’ia lehtësonte kujdesin për fëmijën.

E para është një qese ushqimi e cila në vend të kapakut i vendoset një lugë. Pasi e shtrydhë qesen, mbushet luga dhe kështu mund ta ushqeni më lehtë fëmijën.

Poashtu bluza për nënën dhe babain, e cila në pjesën e përparme ka një gjep të madh ku mund ta fusni me lehtësi beben dhe nuk keni nevojë ta mbani në krah.

Një nga këto pajisje që mund të ju hyjë më së shumti në përdorim, është mbajtësja e shishes.

Kjo pajisje vendoset në krahë me anë të një rripi dhe në qendër ka një mbajtëse fleksibile të shishes, të cilën mund ta rrotulloni në secilën anë që e mbani foshnjën.

Për më tepër shikoni videon. /Gazeta Shneta/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *