Prokuroria ia huqi në Spitalin “Sirona”, Gjykata liron të arrestuarit

Gjykata Themelore e Prishtinës ka hedhur poshtë kërkesën e Prokurorisë për arrest shtëpiak për dy mjekët e Spitalit “Sirona”, pasi ata u arrestuan nga Policia e Kosovës nën dyshimet...
Raporto
raporto@gazetashneta.com

Na gjeni në:

Këto gjëra duhet ti dini patjetër nëse flini me të sapolindurin tuaj

Pasi lind një fëmijë, nëna dhe fëmija janë pothuajse të pandashëm me njëri-tjetrin, qoftë në orët e tyre të zgjimit apo në kohën e gjumit. Dhe fjetja bashkë me bebin është pjesë e shumicës së kulturave. Kjo mund të duket mjaft e natyrshme duke pasur parasysh se foshnjat mbështeten gjerësisht tek nëna për të...

Diabeti dhe agjërimi, çka duhet ditur

Agjërimi gjatë muajit të Ramazanit për besimtarët e fesë Islame është një prej 5 ritualeve të shenjta. Pacientët me sëmundje të ndryshme përkundrejt gjendjes së tyre shëndetësore...

Jeta

Niveli i Ndotjes së Ajrit